TERAPIJA. Terapija traje približno 6 sati i održava se u grupama do 12 osoba. Većini je dovoljna samo jedna seansa, Opširnije. da je knjiga Prevare Moderne Medicine samo otkrila vrh ledenog brega po .. stanja, i zbog toga što on očekuje da ste bolesni, lako mu je da pronađe pušenje. Nije li krajnje vreme da i doktori počnu da menjaju loše navike koje su pod njihovom kontrolom? Rezultat je često fetalna depresija, koja može ostaviti. Program objašnjava zašto je pušenje uzrok stresa i dosade, a ne lek za iste. Takođe Inače knjiga je prevedena i kod nas, njen naslov je: “Alen Kar – Lak način da ostavite pušenje” A evo za . Kada strah nadvlada strast, lako je odvici se od cigareta! Sve cigarete je moguće ostaviti, pa i te “prskane”.

Author: Tygohn Mauhn
Country: France
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 24 February 2008
Pages: 60
PDF File Size: 10.89 Mb
ePub File Size: 1.87 Mb
ISBN: 681-4-58226-675-2
Downloads: 60448
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kajirg

Ima li je neko u elektronskom obliku? Zasto bih navijao budilnik da me budi svaka 2 sata, ostavjti da se uverim dal spavam? Resio sam to celu situaciju isteram na cistac bez cigareta.

Pre toga sam pusio oko 10 godina. Sve dok ne shvatite, da je pusenje u stvari samo taj odvratni cin udisanja otrovnog dima, da realno, niko ne uziva u ukusu cigarete, da ne “ubija vreme”, da ne smiruje, itd.

Uzasno se osecam, stalno mislim na cigarete, osecam neku uzasno golicajucu bol u grudimadoje mi da se rasporim nozem HELP! Znam,sve je to lako reci,i ja sam pusac i vise pokusaja su se. Da je tako lako izbaciti “smece” iz pluca niko ne bi ni prestajao da pusi na duze od mesec dana i svi bi se istom vracali nakon ciscenja Potrebno je 10 do 15 godina abstinencije da se pluca skroz ociste. MadZone Odvikavanje od pusenja Nekoliko prijatelja nije uspelo. Sutra neces imati nikotina u krvi i bice malo lakse.

  JULIEN FREUND SOCIOLOGIE DU CONFLIT PDF

Kao, gojenjem se povecava trbusna duplja, ona pritiska pluca i srce, odnosno otezava njihov rad. Jedna sekretarica je pusila 2 pake cigareta dnevno. Tad postaje svakim danom sve lakse i lakse.

Ako si u prilici, bilo bi dobro da je nabavis i procitas odmah. Treba uvek biti na oprezu, jer psihichka zavisnost se lako ponovo pojavi, dovoljno su neke “kritichne” situacije. I mnogo lako sam prestao ovog puta.

Daleko od toga pusenje steti zdravlju ali razmislite malo, pijete kontroliranu vodu, jedete voce i povrce koje je spricano bog zna kakvim kemijama cak i zrak kojeg disete vise nine isti zrak kao prije 30god.

Creating a personal Gmail account 2.

>> Allen carr lako je smrsaviti download pdf << - PDF

Dakle ono da svako pocinje na silu iako mu ne prija nije tacno. Oni sto puse duze totalno nesvesno vec. Znaci pusenje jos tri dana. Deluje i od sinoc sam zapalio 2 cigarete.

Ali kriza ipak ne prolazi, kako neki kazu posle tri dana. I naravno, pij mnooooogggoo vode. S obzirom da je milani63 odlucio da ostavi cigarete, sve poruke koje nemaju veze sa ovom puseje ili podrzavaju pusenje bice obrisane.

Pozitivne tjelesne promjene nakon prestanka pušenja

Zato se moramo boriti protiv toga. To find more books about alen kar lak nain da ostavite pusenje pdf. Ako mozete da me razumete Da, povecava koncentraciju otrova u vasem organizmu.

Ja se raspisah prilicno. Poceo sam pisenje da pusim, kutije dnevno Umesto da uzivamo u svemu tome mi mislimo na cigaru.

Najgore su situacije kada si navikao da zapalis cigaru posle rucka, dok gledam tv itd. Upravo sam pokusao da ugasim svoju poslednju cigaru Pusio sam u periodu Ako sam ikoga naterao da bar malo razmisli, neka kupi knjigu. Uzela je da zavija dzoint od nane i kamilice jer nije vise mogla da izdrzi. Koliko je jaka duvanska zavisnost najbolje govori podatak da je na drugom mestu, odmah posle heroinske! I sve pusenej kampanje tipa”jedan pusac mnogo zrtava”itd,to je cisto licemerstvo najnizeg nivoa,a sa druge strane finansirate proizvodjace duvana.

  GARAMITE 1958 PDF

They can be downloaded from many websites and their text can be displayed on a computer screen, on ebook readers and other. Tada sam radio na brodu i probavao sam razne svjetske brendove, medjutim nijedne he nisu bile “prave”. I sam pusim po tri paklice dnevno, a zelim da se ratosiljam te bede.

Cigareta je opaka jer se vezuje za razna ljudska zadovoljstva hrana, pice, kafa,sex,muzika,film,putovanjapa se uskracivanjem pusenja ta zadovoljstva guse. Ovo je veiliki napredak za mene. Naravnonikako sa agresivnim pristupom jer to izaziva kontra-efekat. Slicno je sa svakodnevnim zadovoljstvima, kao npr kafa, jelo, gledanje kako, slusanje muzike, rad za racunarom i td i td Ne znam koji je dan po redu jer to sotaviti nije bitno.

Da, shvatam ja to Na srecu trajalo je vrlo kratko. Jer ako pusim cesto, onda mi je to bilo onako beze Pitanje je sad samo dal pusnje neko od njih da digne dupe da obidje firmu, to je vise lokalno pitanje kakav je opstinksi “kadar”. Nema prestanka sa smanjivanjem. Nisam verovao u knjigu ali sam joj ipak dao sansu.

>> Allen carr lako je smrsaviti download pdf <<

Naime ja sam se ugojio 10 kg. Pusio sam 17 godina.

Kljuc uspeha i mentalnog mira je da sebe ne ubedjujete da ostavljate nesto sto mnogo volite i sto vam mnogo znaci, a kada prestanete prvih dana i nedelja ne treba konstantno da mislite da vise nikada necete zapaliti u zivotu i sl posto je to samo pritisak.