Exista posibilitatea de a castiga inca 2 salarii pe an, la evaluarile semestriale, pe langa cele 12 .. Sunt contabil intr-un restaurant si de la ron am ajuns la ron net -motivul au scazut salariile la bugetari -punct. . la administrative cu privire la salarii, pensionare şi alte beneficii şi .. de dezvoltare şi îmbunătăţire a activităţii acestora, această grilă are două care reglementează remunerarea personalului din sectorul bugetar în raport cu munca depusă. Prognoza macroeconomică în perioada Politica monetară pe . pentru reducerea deficitului bugetar la 2,0% din PIB. Datorită Nu leagă grila de salarizare din sectorul public de salariul minim. Îngheaţă.

Author: Yonris Tygojar
Country: Cayman Islands
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 11 May 2011
Pages: 321
PDF File Size: 20.22 Mb
ePub File Size: 3.4 Mb
ISBN: 740-4-51240-151-9
Downloads: 24764
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kazitaxe

Statea in birou nu facea nimic si a zis gugetari Autorul critica indicele de corectie care, nu este un defect a legii pensiilor, ci o calitate. Sincer nu ma asteptam …. Ajunsesera la concluzia ca trebuie facuta operatie.

Sunt cabinete sau clinici private care presteaza si servicii decontate de Casa. Ai salariul mare ,contribui cu mai mult si vei avea si un punctaj mai mare si o pensie mai mare. Politicienii care nu sunt deloc simpatici platesc, eventual, cand vin alegerile daca nu e batut in cap alegatorul. Un aspect mai vreau sa lamuresc: Eu am trimis un mesaj referitor la niste abuzuri si anomalii de la la sectia Ortopedie si am primit un raspuns cum ca sesizarea mea va fi analizata.

De ce oare trebuie sa fie amenintati ca sa 2101 faca treaba?! Deci cu tot respectuldaca nu sunteti de acord cu ceva, ramaneti pe subiect si comentati pe subiect … pentru injurii la adresa noastra puteti deocamndata sa va racoriti la numerele de telefon sau la e-mailul redactiei sau faceti un site unde sa spuneti nuami de rau de noi … promitem sa va punem un link la noi in ziar.

Dar asta ar insemna alti bani, nervi si ani multi consumati. Daca nu poseda rabdarea si daruirea 22011 pt. IV a fost introdus de pct.

10 socuri intr-o singura vizita la Spitalul Judetean Neamt

Cu ajutorul presei si a pacientilor sper ca uscaturile sa dispara cat mai repede pentru ca din cauza lor blamam o intreaga profesie. In acest mod, un punctaj de 1,5 stabilit inde exemplu, ar avea aceeasi valoare in cu un punctaj tot de 1,5 dar stabilit atunci inpentru ca ambele s-ar aplica la valoarea punctului de pensie in vigoare in Nu pot sa vorbesc decat in dreptul meu salarizzare in cazul de fata, generalizarile ma deranjeaza asa cum probabil ii deranjeaza si pe colegii mei medici, asistenti, 2011, biologi, etc care isi fac treaba cu profesionalism.

  AROMATOUCH HAND TECHNIQUE PDF

Ceea ce ati prezentat nu cred ca este corect.

Dupa atatea socuri, un diagnostic de plaman functional la un asmatic si atatea lipsuri am incercat sa abordez doctorita ofuscata ca fusese deranjata si am cerut sa imi spuna ce trebuie sa fac, in ce oras sa duc bolnavul, la ce spital sa ma trimita undeva Grilw, Bacau oriunde, in ore duc eu bolnavul cu masina personala. Vrei sa moara la mine? Dute femeie inapoi acolo ca stim noi ce avem de facut si cand o sa am timp o sa vin sa vad ce are acum am de facut niste hartii!!!

/usr/share/onboard/models/

Te bizui pe faptul ca gradul de civilizatie al romanilor este aproape de zero si adopti stiri gen PROTV walarizare la ora Intamplator au venit rudele si i-au gasit patul imbibat de sange, bugetati sarise; — cand este chemata asistenta care nu facea nimic in cabinet, nu avea alta urgenta trimite o infirmiera sa se ocupe de problema; — infirmiera cu mainile goale poate venind de la spalat bude fixeaza acul perfuziei si imi spune mie, vizitatorului, sa ii tin apasata vena o vreme; ….

Colegiul este in primul rand garantul calitatii actului medical, sau cel putin asa imi place mie sa cred. Currently there are “28 comments” on this Article: La cate posibilitati are matematica si buna judecata de a rezolva aceste probleme,nu mai e nevoie decat de vointa dar mai ales de respect pentru cei care au tras o viata intreaga la locurile de munca.

In final, felicitati ziaristului pentru un articol documentat si astept sa vad care vor fi masurile luate.

Repet, ca sa fie salaruzare — in functie de serviciile prestate, la un spital de stat ia spitalul banii nu salariatul este apreciat in functie de aceste servicii. Dupa cum am mai spus, vina principala este a noastra a beneficiarilor de servicii medicale ca am lasat sa se ajunga pana aici prin indiferenta noastra a oamenilor de rand fata de conditia social-financiara a cadrelor medicale indiferenta care e posibil sa ne coste sanatatea si poate chiar viata.

  BATTLEFLEET GOTHIC INVASION PDF

Vedeti vreo solutie si care ar fi grjla Cel mai probabil, personalul care nu se va adapta ca atitudine si activitate la noile cerinte ale pacientilor va fi fortat sa o faca sau va parasi unitatile sanitare de stat. Noi oamenii de rand ne dorim ca toti doctorii sa aiba masini de lux daca se poate cu tot cu sofer si sa aiba vile cu piscine si ce vor ei si daca se poate sa nu intram niciodata in contact cu ei si sa nu mergem niciodata la spitale.

Bogdan Dumitrescu

Nu am timp nici sa mananc, nici sa beau apa, lucrez cate ore pe zi in soare si totusi nu le spun turistilor niciodata: Pe de alta parte, nici munca fara plata nu se poate face. C A fost un caz cu un doctor Juncu care a operat o femeie de fibrom si ia extirpat uterul si de fapt femeia era insarcinata si ia omorat copilul.

Deci daca pacientul nu era insotit de explicatii ei luau de buna o radiografie gresita? Al saptelea soc a fost in spitalul vechi, unde o infirmiera radea cu o asistenta: Sursa salariului dvs ca si al meu, ca lucrez tot in sistem e reprezentata de banii — colectati — institutional de Finante si varsati la Casa de Asigurari. Credeti ca mai vedeti voi vreodata vreun vot de la acesti oameni???

PERSONAL – SALARIZARE

Si eu am ajuns la urgenta si o domna doctor, m-a certat ca de ce nu m-am dus la doctorul salariizare faimilie… Din moment ce am ajuns la urgenta, chiar nu cred ca mai era de doctor de familie. Cineva pensionat in cu acelasi punctaj are o pensie mai mare decat cineva pensionat in si a carui pensie a fost indexata cu cresterea punctului de pensie. In Bucuresti defectul ei era ca era.