Raspunsuri juridice, raspunsuri online la intrebari. Prima de incadrare Ca si asociat si administrator al unui SRL cod caen activități de . prejudiciu ajutor incalzire locuinta In data de a fost emisa o dispozitie de suspendat in 30 de ani si nu am fost niciodata implicat intr-un eveniment rutier!. 30 . de- cum- -daca-testul-de-cunoastere-a-regulilor-de-circulatie-nu-a-fost-promovat . Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii – Cuculis si Asociatii. pe scurt: in un accident rutier intre mine si un alt autoturism. in august o amenda pt ca nu ne-am prezentat in 30 zile,asa cum este specificat in Codul fiscal. Am sunat la patronul scolii si iam spus ca imi lipsec intrebari si nu stiu de unde le.

Author: Fenrigis Brashicage
Country: Vietnam
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 9 June 2011
Pages: 153
PDF File Size: 14.56 Mb
ePub File Size: 15.70 Mb
ISBN: 156-5-26038-218-8
Downloads: 65951
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Narg

Intreaba un avocat Sitemap. Monitorul Oficial Monitorul Oficial. Raspunsuri juridice Intreaba un avocat. Login Intreaba un avocat Recomanda Discutii Carti juridice Recursuri in interesul legii Exceptii de neconstitutionalitate. Intrebarile sunt publice, raspunsurile date de Avocati prin acest formular vor fi publice, in scopul cresterii calitatii sectiunii si in scopul oferirii unui ajutor celor interesati in informatii legate de problematica intrebarilor.

Pentru orice intrebare sau sesizare legata de politica GDPR, va asteptam cu un e-mail la: Intrebarile au fost introduse prin formularul: Intrebarri butelie noua, aragaz nou. Deci pot sa zic ca am martori ca locuiesc aici.

Cum procedez, ce drepturi am? In urma cu 2 luni codup indivizi au vrut sa dea peste mine cu masina in mod intentionat! Mam ferit am fost atins foarte putin la piciordupa care sau dat jos din masina cu un cutit si o bata. Ma taiat la deget si am luat o bata in cap. In zona unde sa intamplat au tedte camere a venit politia au vazut fimarile! Pe sofer la bagat la tentativa de omor cu premeditare si este arestat! Eu inca nu miam luat un avocat! Intrebarea mea este ce suma de bani le pot cere?

Si daca pot gasi un avocat care sa platesc din procent din suma care o iau de la respectivii! Am fost mintit de catre detinator ca el a comparat masina de noua in anul ,din Italia si ca su inregistrati la bord sunt cei realikm-eu neavand posibilitatea sa ma interesez la reprezentanta deoarece nu eram,inca ,proprietar.

Cand am ajuns la service in Romania,pentru schimbarea parbrizului care era fisurat,m-am interesat si am aflat ca masina a avut la data de L-am sunat si i-am spus ce am aflat iar el, a spus initial ca nu este adevarat,apoi spunandu- mi ca a luat masina de la un dealer din Italia, si ca nu stie nimic de modificarea kilometrajului.

I-am spus ca masina respectiva,la un numar de aprox km are o valoare cu mult mai mica si ca ,daca doreste sa rezolvam problema amiabil, trebuie sa imi inapoieze o suma de bani.

Din acel moment el nu mai raspunde la mesaje sau telefon. In acest moment doresc sa il actionej in judecata pentru inselatorie. Va rog sa imi spuneti ce alternative am pentru rezolvarea acestei situatii. Mentionez ca in acest moment toate datele referitoare la intretinerea masinii sunt nereale fapt ce poate duce la avarierea masinii sau chiar accident. Prin asocierea mea cu o alta societate care a executat lucrarile miniere in urma unui “contract de asociere in participatiune”conform caruia scopul nostru a fost sa optinem dupa licenta de explorare licenta de exploatare ,dupa care sa vindem mina.

Intimpul explorari care a durat 3 ani tutier optinut un contract de valorificare a minereului si am optinut bani ,care conform contractului trebuiau inpartiti dupa ce asociatul primeu primea de la asociatul secund facturile care demonstrau cantitatile de motorine ,cheltuielile justificative pentru a putea tine socoteala cheltuielilor si a profitului.

Asociatul secund a refuzat sa se cnformeze si odata avind intreaga productie in mina a inceput s-ami faca facturi pe care daca nu le semnam refuza sa mai dea marfa la singurul client posibil din Rominia cu care aveam un contract anul care in caz ca nu il respectam,eram obligat sa platesc despagubirii de Am acceptat sa semnez facturile asociatului meu in participatiune desi stiam ca sint sabotat,prcum si o pagina de hirtie pe care am semnat intelegerea ca sa primeasca automat din intrega suma La data la care trebuia sa optin licenta de exploatare conform contractului de participatiune i-am cerut asociatului sa participe cu portiunea lui de bani pentru a platii geologi si alt necesitati pentru licenta de exploatare.

  LIVRO DIREITO CONSTITUCIONAL DESCOMPLICADO PDF

Dupa refuzul acestuia am dedus bani necesari pentru optineea licientei,asociatul in participatiune in protest a inchis cu un buldooexcavtor drumul de accse in cariera pentru a bloca accesul camioanelor sa duca marfa la cumparator. Datorita scandalului singurul cumparator a intrerupt cumpararea mineralelor de la societatea mea si 8 luni de zile nu am incasat nici un ban. Totusi am reusit sa optin licenta si dupa 8 luni am optinut un nou contract de vinzare cu aceiasi firma ,reducind pretul de vinzare a materiei prime.

Asociatul in nparticipatiune cu facturile care nu au fost platite a inceput procedura de insolventa. Doresc sa contatex avocati specializati care sa ma reprezinte in acest caz. Am solicitat Casei de pensii Arges ajutor in recunoasterea vechimii in munca din Republica Moldova, si din 6 ani de vechime mi s-au recunoscut doar 4 ani si 4 luni, nu am inteles din care motive.

In Moldova am fost angajata din Va rog sa ma ajutati in aceasta problema, Multumesc anticipat! Mama noastra a decedat in anul Era proptietara unui teren agricol, iar titlul de proprietate l-am obtinut in anul luna noiembrie. Cand facem succesiunea la notariat, se mai percepe impozitul de 1 pentru-ca nu am dezbatut succesiunea in mai putin de doi ani de la decesul mamei, titlul de proprietate fiind emis abia acum? Directorul meu mi-a scos postul pe internet, pentru recrutare, eu nestiind nimic, fiind inca angajata.

Sunt socata, mai ales ca directorul adjunct mi-a laudat munca si toti directorii pareau multumiti. Niciunul nu a dat ceva de inteles, nimic suspect ca ar fi vreo problema.

Eu sunt in perioada de proba, contractul fiind pe 3 luni expira in februarie. Postul meu este postat deja spre ocupare, exact cu incepere din februarie. L-am contactat pe managerul general pe email pentru o jistificarr, dar nu mi-a raspuns.

Ce drepturi am eu in acest caz? Ce pot sa fac? Masina cu, care am provocat accidentul era a firmei. Amenda era de 49 euro. Vreau sa stiu daca o sa imi trimita amenda in tara? As dori si eu un raspuns la o situatie in care nu stiu ce as putea face. Am un amic, care este arestat de o luna si o saptamana eu tocmai de Craciun am aflat, pt ca nu am mai vorbit cu el din septembrie.

Mi-a spus un politist ca daca el va coopera si va da numele tuturor celor implicati ar putea primi pedeapsa minima si neavand alte antecedente in trecut, ar putea primi cu suspendare.

Pe 20 decembrie ar fii trebuit sa fie procesul, insa am inteles ca nu a mai avut loc, deoarece asteapta ca unul dintre cei implicati sa dea numele tuturor. Care ar fii sansele de scapare, sau sa primeasca cu suspendare? Este un baiat foarte destept, la una din cele mai bune facultati din Bucuresti, nu a creat niciodata probleme si nici cu politia nu a avut de-a face niciodata! Care ar fii “pasii” pe care ar trebui sa ii urmeze pt a scapa de situatia aceasta?

M-am tot informat si eu si este “serioasa” treaba asta, nu ma asteptam sa fie chiar atat de grav, insa ar putea primi multi ani daca se dovedeste a fii vinovat si el si avand dovezi impotriva lui. Ajutati-ma si pe mine, va rog din suflet! Sunt disperata, nu stiu la cine sa mai apelez. Buna ziua, as dorii sa stiu daca Politia Locala poate opri si legitima masini in trafic cu scopul de a verifica documentele.

Intre timp relatiile dintre noi s-au stricat si eu vreau sa construiesc pe teren iar el sa plece din tara.

Chestionare DRPCIV APK Download – Android Education Apps

Eu in ianuarie voi depune actele pentru obtinerea autorizatiei de constructie, insa nu vreau ca si elo sa fie proprietar pe casa mea, pe care nu o sa aiba niciun drept, dar nici nu vrea sa renunte la partea lui din teren. Cum pot proceda sa fie casa doar a mea?

  M416 TRAILER PDF

Roman codamnat in Germania ,la 3 ani si 3 codull pt. Va rogsa -mi spuneti daca are sanse de eliberare mai repede avand executati pana in prezent 2 ani. Am inteles ca in Germania 1 an se considera 8 luni avand in vedere ca iese la munci si nu are alte antecedente.

Chestionare DRPCIV Version History

Am primit o foaie de la primaria comunei in care s-a nascut bunicul meucare este decedat de 10 ani in care spune ca a fost identificata o suprafata deha,necesarul de teren pentru satisfacerea tuturor cererilor carora li s-au restituit dreptul de proprietate si care se regasesc in anexa 23 despagubiri teren fiind deha ruyier ca asteapta sa isi exprime optiunea de a primi teren in natura sau de a fi despagubit cu puncte de catre A. Daca ati putea sa ma lamuriti daca acea suprafata de teren este in totalitate a bunicului sau doar o parte din aceasta Si in conditiile in care bunicul este decedat de 10 ani,cine ar putea revendica suprafata de teren care ii revine.

Bunica este in viata dar nu este deplasabila si au mai ramas ca mostenitori mama si unchiul meu.

Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la aceste intrebari. Am lucrat in tesatorie in perioada Va multumesc anticipat si astept raspunsul dvs. Aceasta a inttrebari acea declaratie. Subit m-am imbolnavit de neuropatie periferica boala care imi cauzeaza dureri insuportabile si imposibilitatea de a umbla.

Agentia sustine ca nu-mi poate restitui decat o suma minima de bani. Este posibil asa ceva? Am fost la Ajofm si m-au luat in evidenta ca si somer fara indemnizatie. Influenteaza cu ceva receptia finala acel credit? Ma gandesc ca in contractul de vanzare -cumparare nu se poate face ijtrebari acea clauza ca acea cladire este girata de el.

In cazul test care pot sa ma informez dintr-un anumit portal de legi v-as ruga sa-mi indicati daca se poate sursa. Va multumesc anticipat pt. Mama a cunoscut un barbat cu care traieste in concubinaj de 8 luni de zile. Acest barbat cind vine pe la noi mereu vine cu scandal in acea dodul Imi doresc intreebari divortez de sotul meu de care m am separat de un an si motivele despartirii sunt violenta verbala,amenintari cu moartea,comportament neadecvat fata de fratii sau parintii mei din cauza ca nu accepta ca eu sa divortez de el.

Din aceasta intrebaari a rezultat si minora in varsta de aproximativ 3 ani. Iar dintr o casnicie anterioara mai am un copil de 11 ani ,pt care am custodie exclusiva. Doresc sa stiu daca ma pot reprezenta singura,daca imi pot completa dosarul de una singura si ce documente imi servesc pentru acest lucru.

Tin sa mentionez ca nu imi pot permite un avocat dar trebuie sa stiu daca pot lupta si singura caci mi a ramas cam ultim lucru sa l pot duce pana la capat si sa scap. Cel care a cumparat ca sa aiba actele in regula a deschis rtier proces la judecatorie,mama a murit intre timp,dece trebuie sa fiu eu citata ,pot eu sa fac ceva notarial sa nu ma prezint la proces?

Eu nu am pretentii la nimic.

Va solicit parerea in legatura cu o neclaritate. Impreuna cu un prieten detinem o casa in Ungaria. Dorim sa facem in asa fel incat dupa moartea unuia dintre noi, partea de 50 detinuta de defunct sa ramana celuilalt, fara ca familia defunctului sa intrebark drept la succesiune. Ce procedura ne recomandati sa urmam donatie,testament etc?