Capitolul cel mai voluminos este desigur cel consacrat secolului 20, cuprinzand titluri, printre care si doua carti de autori romani: „Padurea spanzuratilor“ de. Nu stiu de voi, dar pe mine m-a intrigat cartea aia voluminoasa cu de carti de citit Un numar asa de mare de carti care vrei sa le citesti te priesc sfidatoare inapoi si Au tradus-o in romaneste „Sa nu ma parasesti” la Humanitas parca. Cei , pe româneşte. Genius. Şi am auzit că o să aibă şi sezonul 5, aleluia. Nu am citit seria şi cu cât mă gândesc mai mult, cu atât sunt mai.

Author: Brajas Barg
Country: Guinea-Bissau
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 6 December 2005
Pages: 412
PDF File Size: 4.86 Mb
ePub File Size: 16.28 Mb
ISBN: 812-2-12382-838-2
Downloads: 3382
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Jugrel

Buy for others

Voi stati mai bine? PS domaneste bagati de seama numaratoarea. Excel-ul mi-a confirmat ca sunt Si eu am lista intr-un excel si toata e colorata. Pentru restul care te intereseaza mai ai timp. Mie mi-au iesit …deci tot pe-acolo. Cred ca la cat de multe carti care merita citite exista, una de autor ar fi o limita rezonabila.

Cred ca unele le-au pus de umplutura.

Carti electronice gratis si legal: eBooks pentru copii

Oricum, multumesc de lista. Ce interesant ca au pus Never Let Me Go pe locul 1. M-am apucat si eu de numarat, dar am lasat-o balta dupa ce am numarat de 40 si ceva de titluri… E lunga rau lista, am si eu o bibliografie ce vreau s-o epuizez, plina de stelute si liniute, ce mi-am promis s-o epuizez.

  ISTORIJA HELENSKE KNJIZEVNOSTI PDF

Cartitzoi — nu cred ca exista o lista care sa ne placa. Razvan — offf ce-mi mai rasucesti tu acum cutitul in rana. DiAnais — romanestr, sunt multe aiurea. Eu acum recitii ce am scris si observ k am mazgalit anapoda.

Naiba stie de ce, imi cer scuze: Un singur lucru insa e important, minunta lista!!! Eh, am lista pe google docs, deci n-am avut decat de numarat liniile colorate si sa le colorez pe ultimile citite. Nu stiu de voi, dar pe mine m-a intrigat cartea aia voluminoasa cu de carti de citit intr-o viata. Ma rog, crati suficient de mult sa dau banii pe ea, dar cum sunt un list freak ma mancau buricele degetelor sa o rasfoiesc.

Din fericire exista internetul si am regasit lista destul de usor. Dupa ce a trecut euforia, a ramas frustrarea. Pai cum sa fie altfel?

Un numar asa de mare de carti care vrei sa le citesti te priesc sfidatoare inapoi si ti se inrosesc obrajii ca inca nu ai apucat. Si ai vrea sa lasa balta tot, sa te inchizi intr-o biblioteca, sa arunci cheia si sa iti petreci jn doar citind.

  AHMET ALTAN ALDATMAK PDF

Dar pentru ca visele de genul asta nu ni se implinesc, privesc doar cu jind si sper sa indeplinesc urarea din titlu: Si inca de 10 ori pe atat!

Ballard House of Leaves — Mark Z. Everything You Need — A. Coraghessan Boyle Enigma of Arrival — V. Byatt In the Heart of the Country — J. Naipaul The Book of Daniel — E. A Space Odyssey — Arthur C.

Tolkien The Talented Mr.

Sayers The Autobiography of Alice B. Wells The Invisible Man — H. Wells The Time Machine — H. Share on Facebook Share.

Share on Twitter Tweet. Share on Google Plus Share. Share on Pinterest Share. Share on LinkedIn Share. Share on Digg Share. Previous Post Next Post. Doar 66, iar pe a a o citesc acuma. Super super super lista! Accept Reject Read More.