Manual de Seductie – Juan – Free ebook download as PDF File .pdf), Text r c are î# i dore a fo a r t e mult d ra g o s t e #i a fe c ” i u n e din par t e a s e Sau cum sa atragi mai multa atentie, iubire si respect din partea barbatilor din viata ta. Nu trimite tu prima sms, e-mail sau mesaj pe Facebook unui barbat care iti Nu trimite niciodata cerere de prietenie unui barbat pe care il placi. asta e .. carti, Erich Fromm-Arta de a iubi,se gaseste pe scribd in format pdf,Erich sa se simta si in randul barbatilor (cu toate site-urile de seductie care dau.

Author: Molkis Vit
Country: Puerto Rico
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 3 March 2009
Pages: 60
PDF File Size: 3.65 Mb
ePub File Size: 5.33 Mb
ISBN: 831-4-60883-226-8
Downloads: 16875
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Goltilkree

Doar comentarii de tampite chiar obsedate,ocupate cu relatiile interumane…! February 13, – December 3, – Puii mei, nu cred ca daca ii raspunzi in urmatoarele 5 minute tipul o sa te creada vreo disperata, totusi. Mie una nu-mi plac regulile in general.

Si nici cu pasul doi: Nu invatate din carti. Depinde si de cum vad eu caracterului baiatului. August 20, – Eu nu stiu ce barbtilor mai cred. Care este autorul acestei carti? March 14, – Total de acord, e o tampenie si o dovada de imaturitate sa porti tot felul de masti. Si evident e valabil pentru ambele sexe. Pentru ca atunci cand iese, barbatul ia cu el si o particica din sufletul pe care ea l-a amestecat cu al lui.

Si eu sunt foarte prudenta dar nu cred ca e necesar sa fim atat de stricte… Ptr toate exista o limita! Este o lume in care femeile se considera barbati, iar barbatii imbraca insusiri caracteristice femeilor……………………………….

Having A Laugh | Arta Seducției

July 23, – Depinde de chef, nu de persoana. March 3, – Deci… eu nu am avut nevoie de reguli.

  KUTSAL AILE MARX PDF

Offf… Alexandru, barbatii ca tine au omorat romantismul. Daca el lasa in loc o parte din sufletul lui, e ok, relatia devine trainica si frumoasa.

Daca toata lumea de pe intregul mapamond ar urma cu strictete regulile astea, ne-am trezi brusc niste oameni tristi si deprimati. Nu stiu altii cum sunt, dar eu seductieii astea nu pot sa le respect.

Rasfoind internetul ieri gasesc ceva foarte interesant ,o semnalare a unei carti, Erich Fromm-Arta de a iubi,se gaseste pe scribd in format pdf,Erich Fromm a fost babatilor reputat psiholog,sociolog german Femeile ar trebui sa devina amazoane in societatea asta cu metrosexualism in crestere si barbati efeminizati, nu sa se inchida si mai mult in ele, ca in curand nu o sa mai aiba cine sa le curteze… de fapt, cine o sa fie, dar nu o sa mai stie cum… dixit!

February 4, – Si ce sa fac?!

noile reguli ale flirtului pe Facebook, SMS, e-mailBLOGU LU’ OTRAVĂ

Ca sa-l lasi mereu sa te doreasca si mai mult. Vrei ceva de la o fata, spune-i, direct si pe fata. Am spus mereu ceea ce am crezut de cuviinta si atunci cand simteam nevoia am scris si mesaje lungi. July 14, – M-ai bine dispus cu regulile astea.

BLOGU LU’ OTRAVĂ

Seuctiei o sa inteleg niciodata persoanele astea… Raul nu exista raul este invatat. Ei bine dragii mei…VOI doriti asta, e mult mai incitant cand tipa se lasa greu, dorinta e mai mare se pare si e curios sa vad cum le condamnati pe tipele ce au intrat in jocul vostru. Cel putin daca iese ceva, sa stiu ca ii iese cu mine, nu cu ceva asemanator mie.

Pana sa vad asta, avusesem o zi destul de mohorata! Your email address will not be published.

Imi super place blogul tau! Poate eu sunt mai nebuna mi se tot zice, o fi ceva adevar!

  DUTILLEUX TOUT UN MONDE LOINTAIN PDF

Acum serios, suntem inconjurati de foarte multa falsitate si barbatiilor, daca incepem sa incurajam si mai mult aceste aspecte, inseamna ca nu facem altceva decat sa ne transformam propria viata intr-un chin… Reply. Cumva nimic nou cu regulile astea… Cumva erau si inainte, dar parca nu seductidi atat de exacte…cu 4 ore, etc Dar si acum cativa ani era o regula ca sa nu o suni pe o tipa pe care ai agatat-o in club sambata imediat a doua zi.

Cred ca una din regulile ce ar trebui aplicate de catre toti este cea a bunului simt, atat la barbati cat si la femei. Eu chiar m-am saturat de toate prostiile astea, sa fiu un mic player cum imi placea sa spun in trecutacum vreau un barbat care sa stie sa aprecieze si sa iubeasca o femeie pt tot ce este ea si ceea ce ii ofera.

Eu inteleg, sunt scumpe florile in ziua de azi, dar asemenea gesturi nu le facem din obligatie, ci din placerea de a oferi si din faptul ca iti face ziua mai buna zambetul tipei care a primit o cutie de bomboane sau un buchet de flori de la tine. Destinatia ideala pentru o vacanta de Craciun de poveste!

Fiecare om are tendinta sa prefere unele jocuri fata de altele ,elementele specifice se pot schimba, dar mecanismul de baza ramane acelasi si e pacat ca exista cineva dispus sa plateasca bani in mod realpentru asta.