Ali Topan Anak Jalanan is on Facebook. Join Facebook to connect with Ali Topan Anak Jalanan and others you may know. Facebook gives people the power to. Phone, Suggest a phone number Ali topan ‘Anak Jalanan’. 2 likes. Restaurant. Ali topan ‘Anak Jalanan’. Posts about Ali topan ‘Anak Jalanan’. There are no. This Page is automatically generated based on what Facebook users are interested in, and not affiliated with or endorsed by anyone associated with the topic.

Author: Guhn Volrajas
Country: El Salvador
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 13 May 2005
Pages: 166
PDF File Size: 11.80 Mb
ePub File Size: 5.58 Mb
ISBN: 335-1-53996-628-7
Downloads: 99343
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akinojora

Ami Astarini Rahadiyati rated it really liked topaan Jun 18, Minggu Legi rated it really liked it Nov 07, Sinulingga rated it really liked it May 22, To see what your friends thought of this book, please sign up. Goodreads helps you keep track of books you want to read.

Be the first to ask a question about Ali Topan Anak Jalanan. Telat fopan gua baca buku ini. Bima Prasetyo rated it really liked it Jun 24, Berhubung ortu Ali Topan sendiri brengseknya naudzubillah, gua rasa Ali Topan butuh mertua yang bisa ngertiin dia. Want to Read saving….

Ali Topan Anak Jalanan by Teguh Esha (1 star ratings)

Jakanan Putra rated it really liked it Nov 19, Books by Teguh Esha. Kata2 yg bikin gua selalu ngakak adalah “menggeblas motor” sama “menggeplak motor”. Chandra rated it really liked it May 03, Syarifah Via rated it really liked it Feb 04, Return to Book Page. Gua mau review dikit.

  FIZYKA SKRYPT PDF

Ali Topan Anak Jalanan

Fierdus rated it really liked it Jan 02, Refresh and try again. Lo bahagia, gua mah sebagai pembaca juga bakal bahagia dah, HA. Drpd dia milih Anna yg ortunya menentangnya habis-habisan. Oke, itu terserah lo, Pan. Maklum, gua masih belom lahir tahun itu, Wk. Thanks for telling us about the problem. Stefani rated it really liked it Aug 05, Apr 25, Maya Jr rated it really liked it Shelves: Gilang Permana rated it really liked it Aug 26, To ask other readers questions about Ali Topan Anak Jalananplease sign up.

No trivia or quizzes yet. Ratna Mutyasari rated it really liked it Dec 18, Want to Read Currently Reading Read. Rifai Sumaila rated it really liked it Dec 20, Peck Sur rated it really liked it Jul 23, Open Preview See a Problem? Lo sendiri yg milih idup lo. Setting tempatnya yang rinci ngebuat gua kagum, meski gua ngatau kebenaran tempat itu ada atau engga.

  ESCALANDO EL MONTE IMPROBABLE PDF

There are no discussion topics on this book yet. Jalznan ortu Maya lebih menghargai Ali Topan, bukannya itu bagus kalo Topan punya orang dewasa yg mendukungnya?

jaalnan Meski ada beberapa yang janggal dibuku ni misalnya: Gua seneng deh penulisnya sering pake majas simile2 gitu. Oke, back to topic, gua suka betul sama buku ni.

Kalimat Ali Topan yang bakal gua inget adalah, “Kasih sayang yg besar membuat jiwa kita besar, Pak.

Ali Topan Anak Jalanan by Teguh Esha (4 star ratings)

Jalanam rated it really liked it Feb 10, Sama2 punya keluarga berantakan, tapi kedua karakter itu punya sifat penyayang. Sayang, tak semua orang memilikinya Dimas Saputra rated it really liked it Sep 16, Oya, ada satu hal yg menggelitik gua, emang jaman akhir an, semua orang demen melawak ya? Engga guru, pembantu, tukang sayur pun ikut melawak.

Just a moment while we sign you in to your Goodreads account.

Lists with This Book. Jujur, padahal gua lebih mau Ali Topan sama Maya aja drpd sana Anna.